www.klosterkaelderen.dk Gå til Klosterkælderen Antik
Willems4.jpg (195614 byte)

Willems Vine i Klosterkælderen

Fuglsangsgade 4

9550 Mariager

www.willems-vine.dk

Se-nr 28559836

 Program Firmagaver - Julegaver Speed- vinsmagning Vinsmagnings Arrangementer Nyhedsmail
Nye Vine - Månedens vin Kgl. Juleborde   Smartbox: Vinoplevelser for to willems-vine@hotmail.com
Gert Willems forventer at holde åbent efter aftale på telefon 40820672 De øvrige dage kan man sagtens hente vin i Klosterkælderen Antik og Porcelæns åbningstider ved henvendelse til Jan Ringsmose. Kontant betaling!

Tilmeld dig Nyhedsmail eller tilslut dig gruppen Klosterkælderen på Facebook

facebook.gif (26255 byte)


Mini-vinsmagning eller Speed-vinsmagning

Speed-vinsmagning et koncept vi har udviklet til åbent hus arrangementer og dage med aftenåbent i Klosterkælderen. Det handler om en koncentreret fordybelse i 2-3 vine samlet om et tema. Gert Willems fortæller om vinene og svarer på praktiske spørgsmål om brug mm. Alt sammen på under 45 min.

 

 

Smartbox: Vinoplevelse for to

- 3 smageglas pr. person
- Værten vælger og introducere vinene
- Under smagningen bliver der serveret snacks

Læs mere ved at følge dette link:

Smartbox: Vinoplevelser for to

 

Dsc03380.jpg (428972 byte)

 

Dsc03370.jpg (311511 byte)

Dsc03374.jpg (294367 byte)

 

 

 

Dsc03372.jpg (78917 byte)

 

Willems3.jpg (352698 byte)

 

 

 

 

 

 

Dsc03383.jpg (161681 byte)

     

Læs pressemeddelelse 

 

 

© Copyright Jamer Antik DK 2007

  Firmajulegaver:

Gert Willems tilbyder at pakke og sammensætte en gavepakke med vin til firmaets personalegaver

 

 

Vinsmagnings Arrangementer:

I samarbejde med Klosterkælderen kan der arrangeres vinsmagning med spisning for op til 16 personer i forbindelse med firma-arangement, bestyrelser eller et utraditionelt arrangement for familie eller venner.

Arrangementet kan typisk bestå af smagning af 6 - 8 vine inklusiv aperitif og dessertvin. Maden bestilles udefra f.eks. hos Mariager Diner som tilbyder spændende Tapas tallerkener. Andre muligheder er Hotel Postgaarden, Landgangen eller eget valg.

Jan Ringsmose fortæller kort om Klosterkælderens 500 års historie. Gert Willems fortæller om vine og leder i fællessang.

 

 

Willems Vine -  2007 Vine med en historie sælges fra historiske omgivelser i Mariager.

Willems vine hed oprindelig – Mosevang Vin – og startede i 2005 som en lille gårdbutik på Klattrupgade i Havndal.  Nu flytter forretningen til Mariager og skifter navn til Willems Vine. Det nye tilholdssted bliver i den hvælvede kælder under Klosterkælderen Antik og Porcelæn i Fuglsangsgade 4, som skaber de perfekte rammer for samtale om spændende vine. Kælderen kan dateres tilbage til 1580erne og kan nu med vinflasker og tønder henfører enhver til klassiske europæiske vinkældre.

Gert Willems fortæller at det fra start var planen, at varelageret ikke skulle være større, end at man skulle kunne drikke det op, hvis forretningen ikke kunne gå! Det kan man stadig, men det tager bare lang tid….

Det er ikke målet med forretningen at konkurrere med supermarkederne på prisen, men det er ønsket om at kunne levere en god flaske vin til en fornuftig pris. Og det kan vi. Sortimentet spænder vidt, men vi satser primært på oversøiske samt italienske vine. Selvfølgelig kommer man ikke uden om franske vine, hvilke vi også har nogle stykker af, bare ikke så mange. I øjeblikket har vi fx en meget spændende fransk dessertvin. Den har ligget på fad siden 1945 og er først nu hældt på flaske. Desværre kunne vi ikke få mere end 12 ½-flasker af denne fremragende årgang, men til gengæld regner vi også med, at de bliver revet væk, når vi åbner.

At starte en vinforretning i så unikke omgivelser, som en kælder fra 1500-tallet er, forpligter. Derfor har vi også forsøgt at bevare det oprindelige præg samtidigt med, at vi selvfølgelig er nødt til at have noget vin stående. Det, synes vi selv, er lykkedes ganske godt for os. Så om ikke andet, så synes vi, at det er et besøg værd at nyde stemningen i denne gamle klosterkælder, når vi den 13. december til ”Open by Christmas” slår dørene op for en ny vinforretning i Mariager. Fra kl. 19.00 afholder vi reception og der vil naturligvis være en lille smagsprøve. Man kan på nettet opleve et smugkig på hjemmesiden www.willems-vine.dk. Gert Willems forventer at holde åbent hver fredag fra kl. 15 – 17.30 samt efter aftale på telefon 40820672.

I det daglige vil Jan Ringsmose fra Klosterkælderen også kunne være behjælpelig med betjening af vinkunder, og ellers fortsætter de eksisterende aktiviteter i kælderen med foredrag, sightseeing og mindre lukkede arrangementer, som man kan følge med i på www.jamerantik.dk.

Med venlig hilsen

Willems Vine

Gert Willems tlf. 40820672

Fuglsansggade 4, 9550 Mariager

www.willems-vine.dk

 

og

 

Jan Ringsmose

Klosterkælderen Antik & Porcelæn

Fuglsangsgade 4, 9550 Mariager

www.jamerantik.dk

44914455 porcelain@mail.dk

 

Billeder – klik på siden www.willems-vine.dk